Hoe installeer ik mijn kaart op mijn UConnect Radio Nav?

Belangrijk: als je een Mito of 500L, 500L Trekking, 500L Living hebt, moet je controleren of je de juiste softwareversie hebt waarmee je je kaart kunt updaten (versie 11.815.xxxxx of hoger). Je kunt de versie op je navigatiesysteem controleren via HoofdmenuInstellingenIk en mijn navigatiesysteemInfo over mijn navigatie.

Als er een lagere versie dan 11.815 van de navigatiesoftware wordt weergegeven, neem dan contact op met het servicepunt van Fiat Chrysler Automotive om na te gaan of er een software-update voor je radio nodig is. De radiosoftware-update wordt aangeboden in overeenstemming met de garantiestandaarden.

Een kaartupdate is beschikbaar voor Fiat 500L, Fiat 500L Trekking, Fiat 500L Living, Fiat 500X, Alfa Romeo MiTo, New Fiat Ducato, New Fiat Doblò, Jeep Renegade.
De nieuwe Fiat 500 en de nieuwe Lancia Ypsilon hebben al de meest recente kaartversie. Klik hier als je hulp nodig hebt met je Uconnect™ 5" Radio Nav.

Let op: voordat je een kaart installeert, moet je een USB-apparaat voorbereiden. [ laat zien hoe... ]

TomTom HOME installeren

TomTom HOME installeren. [ laat zien hoe... ]

Selecteer een kaart in TomTom HOME

Tips voor het downloaden van updates

Je kunt op twee manieren een update voor een kaart krijgen.

Garantie op de meest recente kaart gebruiken

Om te controleren of je in aanmerking komt voor de Garantie op de meest recente kaart, raadpleeg je onze veelgestelde vraag Hoe update ik mijn kaart met de Garantie op de meest recente kaart? (TomTom HOME) . Als je het bericht krijgt dat de Garantie op de meest recente kaart niet meer geldig is, volg dan de onderstaande stappen om een kaart te kopen.

Een kaartupdate kopen

1. Als je niet in aanmerking komt voor de Garantie op de meest recente kaart kun je een kaartupdate kopen in TomTom HOME door op het kader rechtsboven in TomTom HOME te klikken of door op de knop Koop een kaart te klikken.
  2. Als je een van de opties kiest, verschijnt er een pop-up met de vraag of je een Kaartupdateservice wilt kopen. Klik op Ja, update mijn kaart om een kaart te kopen en te downloaden.
  3. Let op: Als je Nee, ik ben geïnteresseerd in andere kaarten selecteert, kun je geen aankoop doen omdat kaartupdates alleen beschikbaar zijn voor de kaart die al is geïnstalleerd.

4. Als je ervoor kiest om je kaart te updaten, word je naar de pagina met updates geleid. Volg de stappen voor Een kaart downloaden hieronder om de download te starten.

Een kaart downloaden

Als er een kaartupdate beschikbaar is voor je navigatiesysteem, wordt deze weergegeven als beschikbare update.

Let op: als de meest recente kaart al op je navigatiesysteem staat, wordt er geen update aangeboden.

Thuisupdates

1. Selecteer de kaart die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Update en installeer.
  2. Volg de aanwijzingen voor betalen.

3. Selecteer OK wanneer het proces is voltooid.

Let op: terwijl de kaart wordt gedownload en naar het USB-apparaat wordt gekopieerd, mag je het USB-apparaat niet loskoppelen van de computer.

Je kunt nu de kaart installeren op het navigatiesysteem.

De kaart installeren

Let op: de kaartupdate moet worden uitgevoerd met draaiende motor en kan meer dan 30 minuten duren. Koppel het USB-apparaat niet los tijdens het installeren van de kaart. Dit kan het installatieproces verstoren.

Als je eenmaal een kaart hebt gedownload naar je USB-apparaat, kun je de kaart gaan installeren op je navigatiesysteem.

1. Sluit het USB-apparaat met de nieuwe kaart aan op je Uconnect-navigatiesysteem.

Het navigatiesysteem detecteert dat er een nieuwe kaart op het USB-apparaat staat.

2. Selecteer Start.
  3. Voordat de kaart wordt bijgewerkt, ontvang je een waarschuwing dat de update enige tijd kan duren.

systeemupdate

Selecteer OK.

4. De kaart op het navigatiesysteem wordt bijgewerkt.
  5. systeemupdate

Let op: verwijder het USB-apparaat niet en schakel het navigatiesysteem niet uit voordat de update is voltooid. Het navigatiesysteem kan pas weer worden gebruikt als de update is voltooid. Als de update wordt onderbroken, start je deze opnieuw.

Wanneer de kaart is bijgewerkt, wordt het onderstaande bericht weergegeven.

update voltooid

6. Klik op Sluit.
  7. De nieuwe kaart is nu beschikbaar op het navigatiesysteem.

Let op: tijdens een update kan het volgende probleem optreden:

De kaart op het USB-apparaat is ongeldig. Als dit gebeurt, download je de kaart opnieuw naar het USB-apparaat via TomTom HOME. Mogelijk moet je de voorbereiding van het USB-apparaat opnieuw uitvoeren. [ laat zien hoe... ]

Hoe tevreden ben je over dit antwoord?
Uw beoordeling is ingediend. Gelieve ons te vertellen hoe we dit antwoord beter kunnen gebruiken.

dialoogvenster Heb je verdere ondersteuning nodig na het lezen van dit antwoord?

Totaal aantal stemmen: